Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Vijver

Voor het aanleggen of voor de onderhoud van uw vijver bent u van harte welkom bij Interflower. Bekijk hieronder de producten voor de verzorging van uw vijver of kom langs om onze vissen te bekijken!

Vijverartikelen kopen nabij Gent, Brussel of Zele doet u natuurlijk bij tuincentrum Interflower in Lokeren! In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod vijverartikelen, vissen en aquariumbenodigdheden. Tevens lopen er echte vijverexperts rond die u graag voorzien van een goed advies over de verzorging van uw vissen, de kwaliteit van het vijverwater, de beplanting en nog veel meer!

Assortiment vijverartikelen

In ons tuincentrum nabij Gent kunt u terecht voor onder andere:

  • (vijver)vissen. Bedenk welke en hoeveel vissen u graag in de vijver wilt hebben. Houd er rekening mee 1 koi bijvoorbeeld 1000 liter water nodig heeft.
  • Vijverpompen. Cruciaal voor genoeg beluchting. Afhankelijk van de grootte van uw vijver en of er vissen in rond zwemmen, is het belangrijk om op de capaciteit van de pomp te letten.
  • Vijverfilters. Hiermee reinigt u de vijver en blijft het water zuurstofrijk.
  • Waterplanten zijn niet alleen een mooie toevoeging, ze zorgen ook voor gezonde vissen.
  • Ornamenten en verlichting. Met een waterval en wat zacht licht kun je altijd van je vijver genieten.

Kortom, wij zijn van alle markten thuis als het gaat om vijvers. Kom langs en laat u verrassen door het ruime aanbod tuin- en vijverartikelen bij Interflower in Lokeren. Voor adviezen en vragen kunt u uiteraard bij ons terecht, wij helpen u graag om uw vijver optimaal in te richten en te onderhouden!

Vijverartikelen kopen in Lokeren

Wilt u onze vijverartikelen bekijken? Bezoek dan ons tuincentrum in Lokeren en laat u inspireren! Voor al uw vijverbenodigdheden, planten en tuinmeubelen kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten