Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Barbecues

Bij Interflower vindt u een ruim aanbod aan barbecues: van kleine barbecues voor op het balkon tot buitenkeukens voor de echte kookfanaten. 

Grillen met Interflower

Bij ons in het tuincentrum vindt u een breed aanbod aan barbecues. Van gasbarbecues en houtskoolbarbecues tot buitenkeukens. Ook al heeft u geen grote tuin, met een draagbare elektrische barbecue of een kleine houtskoolbarbecue kunt u al genieten van een avondje gezellig grillen! Voor de finishing touch vindt u bij Interflower ook bijpassende kruiden en smaakmakers, zodat elk gerecht goed tot zijn recht komt. Nodigt u ons ook uit?

Merken barbecues bij Interflower

Wij verkopen onder andere barbecues van de merken Weber en Barbecook. Weber en Barbecook staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige barbecues. Barbecook doet dit al meer dan 30 jaar, en Weber al meer dan 100 jaar! De bekendste barbecue van Weber is de Kettle, een houtskoolbarbecue die eenvoudig te verplaatsen is en het echte barbecuegevoel heeft. Kent u het robuuste vat van Barbecook al? Met deze rode houtskoolbarbecues zult u uw gasten helemaal verrassen.  

Tijd voor iets anders

Bent u wel uitgekeken op de standaard houtskoolbarbecues? Zoekt u iets compacts en heeft u een ruimer budget? Dan wordt het tijd voor een Kamado. De bekendste is waarschijnlijk de Big Green Egg, maar bij ons vindt u verschillende maten van The Bastard. Wat is een kamado eigenlijk?

  • Een kamado is gemaakt van keramiek, waarin de hitte weerkaatst wordt voor extra malse gerechten.
  • Door het materiaal is de kamado zeer hittebestendig.
  • De temperatuur is eenvoudig constant te houden, waarmee u heerlijke pulled pork kunt maken.
  • Eigenlijk zorgt het design alleen al voor een andere barbecue-ervaring.

Een buitenkeuken kopen bij Interflower in Lokeren?

Een buitenkeuken is eigenlijk niet meer of minder dan een luxe barbecue op gas en biedt wat meer kookcomfort en mogelijkheden dan een normale barbecue. Er zijn buitenkeukens die werkelijk zo groot zijn als een keuken maar er zijn ook kleine buitenkeukens beschikbaar zoals de Barbecook Quisson, Siesta, Spring of Brahma. 

Authentiek koken

Ziet u zichzelf en uw gasten al rond een heerlijk vuurtje zitten? Bij Interflower vindt u ook authentieke vuurkorven, vuurschalen en houtkachels. Even wat marshmallows aan een stokje, en relaxen maar.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 32 van 32 producten